speciaal voor de overheid
ma 27/09/21

Jaarcongres voor de overheid

Als een schip op zee hebben we met de komst van corona meerdere stormen moeten trotseren. En hoe sterk de golven ook waren, iedere keer weer vochten we er samen tegen, op grote en kleine schaal. Een storm trotseren vraagt om inzet, lef, vertrouwen, flexibiliteit en nog zoveel meer van ons als mens. Maar ook van organisaties in de overheid. Er wacht een wereld waarin werk veranderd is en we de koers opnieuw mogen bepalen. Grijp deze kans en maak werk van werkgeluk!

Volledig
Corona
proof
Driessen Groep organiseert op maandag 27 september het Jaarcongres voor de overheid. Wij nodigen je graag uit om inspiratie op te komen doen en samen te netwerken op de Brainport Human Campus* in Helmond.

Direct aanmelden

* Dit congres zal volledig coronaproof georganiseerd worden. Voor toegang tot het Jaarcongres maken we gebruik van de CoronaCheck-app. Je bent verplicht om je QR-code in de app te laten zien bij binnenkomst samen met je identiteitsbewijs. Wanneer je geen vaccinatiebewijs kunt of wilt laten zien in de app, vragen wij je om voorafgaand aan het event een (gratis) testafspraak te plannen bij jou in de buurt via Testen voor Toegang. Naast de CoronaCheck-app controle houden we rekening met 1,5 meter afstand, brengen we de dag zo veel mogelijk zittend (geplaceerd) door, zijn er duidelijke looproutes aangegeven en besteden we extra aandacht aan hygiëne. Heb je vragen? Neem dan contact op via jaarcongres@driessengroep.nl.

Programma | maandag 27/09/21

09.30 uur
Ontvangst
10.00 uur
Opening
door dagvoorzitter Jeroen Driessen
10.30 uur
Keynote
door Mo Gawdat
11.45 uur
Break-out ronde I
12.45 uur
Lunchpauze
en activiteiten op de Brainport Human Campus
14.00 uur
Keynote
door Wouter Hart
14.45 uur
Break-out ronde II
15.45 uur
Interactieve afronding
16.00 uur
Informele netwerkborrel

Keynotes

Het Jaarcongres biedt een mix aan sprekers die jou gedurende de dag gaan inspireren. De keynotes van Jeroen Driessen, Mo Gawdat en Wouter Hart volg je op groot scherm in een kleine setting via livestream.

Break-outs

We organiseren break-out sessies die live plaatsvinden verspreid over diverse podia op de Brainport Human Campus. Gedurende de dag woon je twee sessies bij, één in de ochtend en één in de middag. Hierin word je bijgepraat, kun je kennis opdoen of écht aan de slag. Voor deze sessies maak je je keuze kenbaar tijdens je aanmelding.

Praktische informatie

Wij organiseren het Jaarcongres voor onze relaties binnen de overheid. HRM’ers, managers en directies/bestuurders zijn van harte welkom. Het Jaarcongres is gratis en er is voldoende ruimte om 150 bezoekers te ontvangen op onze Brainport Human Campus. We organiseren het Jaarcongres dit keer in de vorm van een festival, waardoor er geen plenaire sessies plaatsvinden. Op die manier kunnen we het congres volledig coronaproof organiseren door deelnemers in kleine groepen lezingen en break-outsessies te laten bijwonen.

Aanmelden

Ben je werkzaam als HR-professional, manager of directeur/bestuurder? Meld je hieronder gratis aan voor het Jaarcongres.

Het is niet (meer) mogelijk om in te schrijven voor het Jaarcongres.